20, May 2017
Epilog! Ceaiul de la ora 5

Englezii au o tradiție. În fiecare zi, între orele 15 și 17, ei obișnuiesc să se delecteze prin a bea un ceai, alături de un sandvici sau de o mică prăjiturică. Asta e modalitatea lor de a se relaxa.

Mâine, preluăm tradiția și, începând cu ora 17 ne vom așeza în fața monitoarelor. Vom avea însă o bere, nu un ceai și ne vom uita liniștiți, fără presiunea unui rezultat (fotbalul fără un scop clar e plictisitor, dar mă rog…), la meciul împotriva lui Crystal Palace.. Confruntarea cu ”vulturii” lui Sam Allardyce reprezintă un meci pentru garda tânără, o partidă pe care Mourinho nu și-ar fi dorit-o, dar pe care trebuie s-o joace.

Citiți și:

Salsicha, omul de încredere al lui Mourinho

 

Chiar și așa, managerul portughez a anunțat că nu va miza pe toți jucătorii tineri care s-au antrenat la prima echipă în ultimele zile. Joel Pereira, Kieran O’Hara, Demi Mitchell, Scott McTominay, Josh Harrop, Matty Willock, Angel Gomes, Zachary Dearnley vor fi în lot, dar ”doar unul sau doi pot intra în primul 11. În niciun caz toți”, a precizat Mourinho. Acestora li se adaugă Tim Fosu-Mensah și Axel Tuanzebe, fotbaliști care au prins deja minute în tricoul primei echipe.

Fără un scop evident în ultimul meci al sezonului, Mourinho va experimenta. Portughezul nu va folosi foarte mulți dintre jucătorii pe care are de gând să-i trimită în joc la Stokholm. În primul 11 vor fi Pogba, precum a declarat Jose, și portarul Perreira, dar în afara acestora este foarte greu de prezis formula de start. ”Vor juca trei sau patru dintre titulari, cate o repriză”, a mai precizat Mou.

Meciul dintre Manchester United și Crystal Palace se va juca duminică de la ora 17 și va putea fi urmărit doar online. Poate sunteți interesați!!!

 

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *