16, Mar 2022
Lungul nasului. Man United – Altetico Madrid 0-1. Adio Champions League

Eliminare pentru Rangnick și United din Ligă, Simeone și ai lui merg mai departe după 1-2, scorul la general, și pun sub semnul întrebării viitorul lui Ronaldo. Mai multe voci susținând că, în cazul unui sezon ratat, portughezul își va face bagajele și va pleca de pe Old Trafford.

Totuși, fără să lansez răutăți, o socotesc ca pe o eliminare meritată. Deși e greu de acceptat, ținând seamă că nici Atletico nu a jucat vreun fotbal spectacol, timpul nu poate fi dat înapoi, nu poți schimba azi ce n-ai izbutit să faci ieri.

Așa cum nici Ronaldo nu își poate schimba acum alegerea din vara trecută, când a semnat cu United, nici șefii nu au de ales în privința lui Rangnick, considerat principalul vinovat pentru eșecul din acest sezon. Pe bună dreptate!, căci o echipă din care fac parte Ronaldo, Sancho, Fernandes sau Pogba, enumăr doar o parte dintre ei, nu se poate clasa mai jos de TOP 4 în Premier League. Or, acesta e văzut acum ca pe un obiectiv măreț.

Elanga a ratat cea mai mare ocazie a diavolilor. Foto: uefa.com

Nu le-a mers prea bine nici în Ligă, unde Atletico a demarat la retur, după golul lui Renan Lodi, precedat, ce-i drept, de un posibil penalty pentru United și un gol anulat al lui J. Felix. Chiar și așa, cu o repriză în față, condusă și pusă în situația de a marca cu orice preț, United nu a tras decât un șut pe spațiul porții în partea secundă, anume lovitura de cap a lui Varane. Sub orice critică!

O eliminare care va produce mult zgomot la baza de antrenament de la Carrington, dar care îi va face pe o parte din jucători să înțeleagă că tricoul nu joacă de unul singur. Altfel spus, să își vadă de treabă, să-și cunoască lungul nasului cât încă mai e timp pentru a schimba ceva!

Dezastru

2 – Manchester United a câștigat doar două meciuri în fazele eliminatorii ale Champions League de la retragerea lui Sir Alex Ferguson, din care doar unul a fost pe teren propriu, 3-0 în fața lui Olympiakos, cu Moyes pe bancă.

1 – acesta e primul meci în ultimele 14 din Champions League în care Manchester United nu marchează.

Hai United! GGMU!!!

#haiunited #muscro #MUFC

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe TwitterInstagram sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *