31, Dec 2017
Everton vs United: fă ceva Jose!

Nu e timp de respiro pentru Manchester United. După 3 remize la rând, trupa lui Mourinho trebuie să se regrupeze cât mai rapid. În prima zi din an, ”diavolii” se deplasează la Liverpool pentru a înfunta un adversar care ”le place”.

United întâlnește Everton, iar în cazul unei victorii acumulează 35 de succese împotriva trupei de pe Merseyside. ”Diavolii” nu au învins nicio altă echipă din Anglia de mai multe ori.

Fă ceva Jose!

Evoluția din ultimele partide le dă fiori fanilor. Fă ceva Jose! Dacă ai fi în locul lui, ce ai schimba, în condițiile actuale?

Ai da șansa tinerilor? Ai renunța la FA Cup? Cum ai aborda partida fără cei doi atacanți de careu?

Fără atacanți

În condițile în care Zlatan și Romelu vor absenta, va începe Mourinho cu un 4-3-3? Young a fost suspendat în urma analizei video și va absenta, dacă apelul clubului nu va avea succes.

Astfel, echipa de start ar putea fi:

De Gea – Darmian, Jones, Rojo, Shaw – Pogba, Matic, Herrera – Mata, Martial, Lingard

Unde se vede meciul?

Partida dintre Everton și Man United se joacă pe 1 ianuarie de la ora 19:30 și va fi pe EuroSport, în România, și pe SkySports în UK.

Dacă ești fan Manchester United, alătură-te comunității Romanian Red Devils. Ne găsești pe pagina de Facebookpe Twitter sau cu un mesaj prin formularul de contact.

  • 0
  • De Romania MUSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *